Feedback geven en ontvangen in je team

Feedback geven en ontvangen in je team

Workshop

Zoek je een boksclinic waarbij je met je team aan de slag wilt gaan en waarbij het feedback geven en ontvangen centraal staat?

Tijdens de boksclinic ‘Feedback geven en ontvangen’ ervaren de deelnemers wat effectief feedback geven en ontvangen zo lastig maakt. Weten wat de regels zijn en hoe je deze toepast, is in de praktijk vaak niet voldoende. Tijdens de boksvormen ervaren de deelnemers hoe feedback geven en ontvangen daadwerkelijk effectief  werkt!

Wat levert het op?

N

Een effectieve Mindset over Feedback geven en ontvangen

N

Veel 'out of the box' ontmoetingen met collega's!

N

Een gezamenlijke dynamische ervaring die raakt!

N

Respect voor de ander!

Duur 1 tot 2 uur

Op locatie opdrachtgever

6 - 40 deelnemers

Waar nodig ondersteund door facilitators

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd. Meedoen vereist geen conditie of techniek. Voor deze workshop wordt makkelijk zittende kleding aanbevolen.

 

Workshop Structuur

Op een speelse manier starten we met het ‘wakker maken’ van onze reflexen en het ervaren van de basics van het boksen. Vervolgens wordt in korte  gevechtjes’ ervaren hoe boksen als metafoor feedback werkt in het geven en ontvangen van feedback. Aspecten die aan bod komen zijn: voorwaarden creeëren  om feedback te geven en te ontvangen, ‘durven raken’ en ‘geraakt  worden’, incasseren, in contact komen en blijven, wederzijds respect. Aan het eind van de workshop krijgen de deelnemers een herinnering met de belangrijkste reminders.