Boksclinic Sparren met je team

Samen met plezier en (ont) spanning aan de slag!

Boksen als metafoor - workshopOp zoek naar een onvergetelijk teamuitje? Tijdens de boksclinic 'Sparren met je team' leer je op een interactieve manier de 'basics' van het boksen. De workshop start met een warming-up onder inspirerende muziek waarbij alle spieren worden opgewarmd en je in de stemming komt van het boksen. Direct hierna start je op een speelse interactieve manier met het aanleren van de basics van het boksen. Naast de bokshouding worden de rechte stoten,  hoek- en opstoten geoefend. Daarnaast oefen je hoe een stoot te pareren en te ontwijken. Tijdens diverse ‘gevechtjes’ kun je het aangeleerde in de praktijk toepassen. Deelname aan de workshop vereist geen specifieke conditie. Voor deze workshop is sportkleding aanbevolen.

 

Wat levert de Boksclinic op?

  • inzicht in elkaars stijlen
  • inzicht basics van het boksen op zowel technisch als psychologisch vlak
  • een gezamenlijke dynamische ervaring
  • respect voor de ander
  • plezier en een onvergetelijke ervaring

Duur, locatie, aantal deelnemers en organisatie Boksclinic

Een workshop wordt in overleg afgestemd en duurt van 1 tot 2,5 uur. De workshop kan door heel Nederland plaatsvinden. De keuze van de locatie is aan de opdrachtgever. Wel is het raadzaam om vooraf te overleggen of de locatie voldoet. De meeste vergaderruimten waar de stoelen en tafels aan de kant kunnen worden gezet zijn geschikt. Voor de bokshandschoenen (en binnenhandschoenen) wordt gezorgd. Bij groepen vanaf 30 personen zullen één of  meerdere teamleden van het boksen als metafoor team ondersteunen. De workshop is te boeken tot 300 personen en kan door heel Nederland plaatsvinden.

Meer weten over de boksclinic ‘Sparren met je team’? Neem contact met ons op en geef ons aan wanneer, waar, met wat voor doel en voor wie je de boksclinic wilt laten verzorgen.

Zie ook onze andere workshops 'Effectief communiceren onder druk' en 'Van Tegen naar Samen'.

Deze dienst maakt onderdeel uit van MetaCom Training & Coaching

Follow Us