Individueel traject

Aan de slag!

Wil jij aan de slag met je persoonlijke kracht?

Wil je je weerbaarheid vergroten en steviger staan?

Of wil je effectievier leren  communiceren met andere communicatiestijlen?

Dan is een persoonlijk traject mogelijk geschikt voor jou!

 

  • Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onszelf te zijn en onze emoties te laten zien. We zijn gewend ons aan te passen en in te houden waardoor de energie van onze emoties wordt geblokkeerd. Effect is dat we of snel gefrustreerd raken en onze emoties niet meer de baas zijn of ons volledig van het voelen hebben afgesloten. Het afsluiten van onze werkelijke kracht maakt ons afhankelijk van de omgeving en vergroot de kans op langdurige stress.
  • Met gebruikmaking van o.a. bokspads, stootkussen en bokshandschoenen maken we  weer contact gemaakt met onze ware kracht en kunnen belemmeringen worden aangepakt.
  • Tijdens een persoonlijk traject komen thema’s aan de orde komen als : overlevingsmechanismen versus authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, impulscontrole, stresshantering, zelfvertrouwen en incasseringsvermogen.

boksen workshop voor teambuilding

Hoe ziet een individuele sessie er uit?

 

  • Een sessie start in de coachingsruimte met het inventariseren van welke doelen je specifiek wilt bereiken op zowel korte- als lange termijn. Vervolgens gaan we kijken naar hetgeen wat je tot nu toe heeft belemmerd in het bereiken van deze doelen.
  • Hierna verplaatsen we ons naar de boksruimte voor het praktijkdeel. Na een korte warming-up wordt aandacht besteed aan de basics van het boksen, zodat je in staat wordt gesteld om met de boksmaterialen te werken en bovendien korte ‘gevechtjes’ aan te kunnen gaan met de begeleider. Vervolgens gaan we specifiek aan de slag gaan met het voor de sessie gestelde doel.
  • We sluiten de sessie af met een evaluatie van de leerpunten en de afspraak van een huiswerkopdracht.

 

 

Boksen als metafoor

Aanvullende informatie

 

  • Tussen de sessies  is er gelegenheid om telefonisch een korte sessie te plannen van een kwartier waarin je je voortgang kunt bespreken en vragen kunt stellen.
  • Wat betreft materialen maken we gebruik van bokshandschoenen, een bokszak, een stootkussen, pads en ander klein materiaal.
  • Wat betreft de beschikbaarheid kunnen sessies door de weeks overdag gepland worden en op de maandag- en dinsdagavond.

De kosten van het individuele traject bedragen voor vijf sessies van 1,5 uur met voortgang bespreking en materiaal € 750,00 all-in. De kosten zijn voor particulieren inclusief en voor organisaties excl. 21% BTW.

Heb je interesse in een traject of wil je meer informatie, neem dan via onderstaand formulier contact op.

Testimonial

Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp, inzicht, empathie, geduld, vasthoudendheid en durf. Ik heb zó ontzettend veel geleerd in deze zes sessies; wat ik toch in alle eerlijkheid niet zo intens verwacht had. Ik heb ontzettend veel bewondering voor jouw houding en acties tijdens onze bijeenkomsten. Ik ben in alle sessies getest, getoetst en bang geweest. Maar ik ben nooit onveilig, on-vertrouwd of hulpeloos weggelopen; eerder het tegendeel.

Hoewel je stiekem misschien altijd hoopt bij zulke sessies dat er ‘snelle en gemakkelijke’ tools uitkomen om de hulpvraag te beantwoorden, waardeer ik het juist dat je de focus ook legt op de moeilijke vragen en niet bang bent geweest om mij daarmee te confronteren. Hoewel doodmoe na elke sessie, was ik ook altijd erg voldaan. Kortom, veel dank en bewondering!

Sandra van E.

Productmanager