Bokstherapie traject

 

Persoonlijk aan de slag!

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid?

Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onze emoties te laten zien. We zijn gewend ons aan te passen en in te houden, waardoor de energie van onze emoties wordt geblokkeerd. Effect is dat we of snel gefrustreerd raken en geen controle meer hebben over onze emoties of ons volledig van het voelen hebben afgesloten. Het afsluiten van onze werkelijke kracht vergroot de kans op langdurige stress.

Met gebruikmaking van o.a. bokszak en bokshandschoenen maken we  weer contact gemaakt met onze emoties en andere persoonlijke kwaliteiten en kunnen lichaam en geest weer in balans komen.

Tijdens een bokstherapie traject komen thema’s aan de orde komen als : authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, impulscontrole, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en incasseringsvermogen.

Hoe ziet een bokstherapie traject er uit?

Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.

De eerste sessie start met een inventarisatie van thema’s waarmee we tijdens de eerste sessie al direct mee aan de slag gaan.

De vervolgsessies worden telkens weer opnieuw afgestemd. Van de coachee wordt verwacht dat deze tussentijds met de inzichtelijk gemaakte leerpunten aan de slag gaat..

Een traject omvat vijf  t/m 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject gebaseerd op 5 sessies bedragen € 750,00 excl. 21% BTW,  voor particulieren incl. 21% BTW.
De dienstverlening valt onder de vlag van MetaCom Training & Coaching