Workshop Van Tegen naar Samen

Van Tegen naar Samen!

Zoek je een op het communicatieproces gerichte workshop in het kader van de teamontwikkeling? De workshop ‘Van Tegen naar Samen’ is bij uitstek geschikt voor teams waarbij de onderlinge samenwerking beter kan verlopen.

Structuur

Op een speelse manier starten we met het wakker maken van onze reflexen en het ervaren van de basics van het boksen. Vervolgens worden korte gevechtjes met elkaar aangegaan en worden zichtbare ‘tegen- en samen gedragsreacties’ inzichtelijk gemaakt. Hierdoor ontstaan veel ingangen om de  huidige samenwerking in de organisatie te bespreken. De workshop eindigt met het delen van inzichten.

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd waardoor openheid en feedback kan plaatsvinden.  Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

Wat levert de workshop op?

✓ inzicht in tegen- en samen gedragsreacties van teamgenoten
✓ openheid en feedback over elkaars gedragsreacties
✓ krachtige reminders voor samenwerking in de praktijk
✓ een plezierige krachtige teambuilding

 

Workshopleider, locatie, duur en deelnemers

De workshop wordt verzorgd door Rob Rijk en/of Rob van Ham en wordt waar nodig ondersteund door facilitators van Boksen als metafoor. De workshop duurt gemiddeld 2 uur tot 3 uur, maar kan in overleg worden aangepast. De workshop is te boeken voor teams tot ongeveer 35 personen op een door U als klant gekozen locatie.

Boksen als metafoor is een dienst van MetaCom Training & Coaching www.meta-com.nl

Meer weten? Ben of mail ons bureau!