Weerbaarheid traject

Weerbaarheidtraject

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid? Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onze emoties te laten zien. We zijn gewend ons in te houden, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld en we de kans vergroten op langdurige stress. Met gebruikmaking van bokshandschoenen wordt weer contact gemaakt met onze emoties en andere kwaliteiten van onze persoonlijke kracht en kunnen lichaam en geest weer in balans komen. Tijdens een weerbaarheid traject kunnen thema’s aan de orde komen als : authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een weerbaarheid traject er uit?

De eerste sessie omvat een intake en het kennismaken met de basics van het boksen. De vervolgsessies worden telkens opnieuw persoonlijk afgestemd. Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.  Een traject duurt vijf sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject inclusief intake bedragen € 750,00 excl. 21% BTW. De dienstverlening valt onder de vlag van MetaCom Training & Coaching.

Testimonial
“Mijn dank is nog altijd bijzonder groot. Afgelopen tijd heb ik weer allerlei situaties meegemaakt waarbij ik steeds weer groei in mijn ontwikkeling. Ik laat mij niet meer uit het veld slaan bij een beetje tegenslag, of als dingen anders gaan dan misschien gedacht. Ik ben vooral veel blij en heel gelukkig”.  Petra Paaschens, Marketing & Fondsenwerving  Stichting Het Utrechts Landschap