Workshop “Kleur bekennen”

 

Workshop ‘Kleur Bekennen’

Zoek je een één-daagse workshop waarbij Boksen als metafoor en het ‘kleur bekennen’ van persoonlijke drijfveren centraal staat?
Het doel van deze teamdag is om samen met het team op een ludieke wijze uit onze comfortzone te gaan en elkaar beter te leren kennen en samen te werken.

Inhoud

Tijdens de ochtend krijgt het team inzicht in de drijfveren van Graves. Ieder teamlid vult vooraf aan de workshop een online test in, die  op de teamdag zelf wordt besproken. Naast de persoonlijke profielen wordt ook inzicht verkregen in het teamprofiel. Duidelijk wordt waar de aandachtspunten van het team ligt met het oog op de gewenste samenwerking. Daarnaast wordt stilgestaan bij vragen als: we werken samen maar zijn we wel een team? Weten we elkaar te vinden, zoeken we elkaar op en geven we elkaar feedback?
In de middag gaat het team m.b.v. de boksworkshop aan de slag. Naast lekker fysiek bezig zijn staat de feedback in het teken van de persoonlijke en teamprofiel.

De dag wordt begeleid door trainer/facilitator Rob Rijk en afhankelijk van het aantal personen een co-trainer. Rob Rijk heeft veel ervaring in het trainen en begeleiden op het gebied van de drijfveren van Graves en het verzorgen van workshops met ‘Boksen als metafoor’.