Weerbaarheid traject

Boksen als therapie

Weerbaarheid traject - Boksen als metafoorHoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid? Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onze emoties te laten zien. We zijn gewend ons in te houden, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld en we de kans vergroten op langdurige stress. Met gebruikmaking van bokshandschoenen wordt weer contact gemaakt met onze emoties en andere kwaliteiten van onze persoonlijke kracht en kunnen lichaam en geest weer in balans komen. Tijdens een weerbaarheid traject kunnen thema's aan de orde komen als : authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

 Hoe ziet een weerbaarheid traject er uit?

Het traject start met een intake. Hierin wordt een volledig beeld verkregen van je huidige en gewenste situatie en maken we afspraken over de inhoud en duur van het traject. Een weerbaarheid sessie bestaat uit een gespreksdeel en een praktijkdeel, waarbij met de bokshandschoenen gewerkt wordt. Als je besluit een weerbaarheid traject te volgen wordt van je verwacht dat je tijdens het traject ook leeropdrachten uitvoert.

Iets voor jou? Neem contact op voor meer informatie.

Voor particulieren: zie ook deze dienstverlening op www.vanbinnenrijk.nl .  

Voor teams uit organisaties: zie ook www.meta-com.nl .

 

 Testimonial

"Mijn dank is nog altijd bijzonder groot. Afgelopen tijd heb ik weer allerlei situaties meegemaakt waarbij ik steeds weer groei in mijn ontwikkeling. Ik laat mij niet meer uit het veld slaan bij een beetje tegenslag, of als dingen anders gaan dan misschien gedacht. Ik ben vooral veel blij en heel gelukkig".  Petra Paaschens, Marketing & Fondsenwerving  Stichting Het Utrechts Landschap

 

Follow Us