Bokstherapie traject

 

Pak de handschoen op

en vergroot je slagkracht!

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid? Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onze emoties te laten zien.

We zijn gewend ons in te houden, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld en we de kans vergroten op langdurige stress. Met gebruikmaking van bokshandschoenen wordt weer contact gemaakt met onze emoties en andere kwaliteiten van onze persoonlijke kracht en kunnen lichaam en geest weer in balans komen.

Tijdens een weerbaarheid traject kunnen thema’s aan de orde komen als : authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een bokstherapie traject er uit?

Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.

De eerste sessie start met een inventarisatie van thema’s waar mee tijdens de eerste sessie al direct mee aan de slag wordt gegaan. 

De vervolgsessies worden steeds weer opnieuw afgestemd. Van de coachee wordt verwacht dat deze tussentijds de sessies met de inzichtelijk gemaakte leerpunten aan de slag gaat en hierover een verslaglegging mailt.

Een traject omvat vijf sessies t/m 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject gebaseerd op 5 sessies bedragen € 750,00 excl. 21% BTW. Voor particulieren is dit bedrag incl. BTW.
De dienstverlening valt onder de vlag van MetaCom Training & Coaching 

 
 

Weerbaarheidtraject

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid? Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om onze emoties te laten zien. We zijn gewend ons in te houden, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld en we de kans vergroten op langdurige stress. Met gebruikmaking van bokshandschoenen wordt weer contact gemaakt met onze emoties en andere kwaliteiten van onze persoonlijke kracht en kunnen lichaam en geest weer in balans komen. Tijdens een weerbaarheid traject kunnen thema’s aan de orde komen als : authentieke kracht, weerbaarheid, emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een weerbaarheidtraject er uit?

De eerste sessie omvat een intake en het kennismaken met de basics van het boksen. De vervolgsessies worden telkens opnieuw persoonlijk afgestemd. Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.  Een traject omvat vijf sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject bedragen € 750,00 excl. 21% BTW en voor particulieren incl. BTW. De dienstverlening valt onder de vlag van MetaCom Training & Coaching