Weerbaarheidstraining Utrecht

Zoek je een weerbaarheidstraining in Utrecht? Wil je wellicht beter je emoties de baas zijn? Ervoor zorgen dat als je emoties de overhand dreigen te nemen, je invloed hierop uitoefent en leert hier weer grip op te krijgen? Of wil je in een voor jou spannend- of bedreigende situatie letterlijk en figuurlijk stevig staan en vertrouwen voelen en uitstralen? En wil je wellicht meer gebruik maken van je persoonlijke kracht en beter leren opkomen voor je zelf? Dan is het zeker waard om te informeren of een weerbaarheidstraining geschikte is voor jou. Weerbaarheidstraining vindt plaats in de vorm van een coaching traject waarbij  iedere coaching bestaat uit een inzicht- en een praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte worden o.a. bokshandschoenen en een bokszak gebruikt. De coaching vindt plaats in de praktijk van Rob Rijk in De Meern.

Wat kunnen Weerbaarheidstrainingen Utrecht De Meern opleveren?

Om weerbaarder te worden zijn meerdere trainingen nodig die onderdeel uitmaken van een traject. Wat weerbaarheidstrainingen in Utrecht en specifiek in de Meern kunnen opleveren is afhankelijk van hetgeen je met het trainingstraject wilt bereiken. Vandaar dat vooraf aan het traject een intake plaats vindt waarin inzichtelijk wordt gemaakt waar de weerbaarheidstraining Utrecht zich op dient te richten. Voorbeelden van het bereiken zijn: verbeteren van het zelfbeeld, vergroten van het zelfvertrouwen, omgaan met verlies, omgaan met agressie, omgaan met en weerbaarder worden tegen macht, omgaan met- en uiten van emoties, vrijmaken van emoties en belemmerende overtuigingen, krachtiger en zelfverzekerder functioneren, meer ruimte kunnen innemen en uitstralen, ontwikkelen van fysieke- en mentale kracht, stellen van grenzen en  omgaan met conflicten. Bovenstaande items zijn slechts voorbeelden. Een weerbaarheidstraining is daarom maatwerk.

Begeleiding Utrecht weerbaarheidstraining

De begeleiding van Utrecht weerbaarheidstraining wordt verzorgd door Rob Rijk. Rob verzorgt training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor organisaties en particulieren. Zie ook de dienstverlening op www.vanbinnnenrijk.nl. Rob is een ervaren senior in het vak en is gespecialiseerd in hoe  zowel de fysieke- als mentale kant kunnen worden versterkt. In de jaren 80 heeft Rob ervaring opgedaan tijdens zijn amateur boks periode, waarbij hij op het ‘moment suprême’ tijdens verschillende NK’s door de spanning blokkeerde. Na zich te hebben gespecialiseerd op het gebied de sportpsychologie startte hij eind jaren 80 een instituut voor mentale sporttraining op en was op dit trainingsgebied trendsetter in Nederland. Als  je interesse hebt om een coaching traject in Utrecht in weerbaarheidstraining te starten, neem dan contact op met info@boksenalsmetafoor.nl of bel mobiel met 0650 978 333

Contactformulier