Workshop Van Tegen naar Samen

Ervaringsgerichte Workshop voor Teams

De workshop 'Van Tegen naar Samen' is bij uitstek geschikt om 'tegen-gedragsreacties' inzichtelijk te maken en 'samen-gedragsreacties' te laten ontdekken. Tijdens de workshop wordt met zo veel mogelijk teamgenoten korte ‘gevechtjes’ aangegaan, waarna telkens gereflecteerd wordt op het vertoonde gedrag. De ervaringen die worden opgedaan in tegen - en samenwerken worden direct na een 'gevechtje' besproken, waarbij de tops en tips kunnen worden meegenomen naar de dagelijkse praktijk.

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

Wat levert de workshop je op?

  • inzicht in tegen- en samen gedragsreacties
  • inzicht in gedrag tijdens 'druk' situaties
  • reminders voor gedragsverandering in de praktijk
  • respect en plezier

Tijdsduur en aantal deelnemers

De workshop kan naar wens worden afgestemd van 1 tot 3 uur. Het maximum aantal deelnemers ligt rond de 75 deelnemers. Wanneer voor een team een specifieke doelstelling aan de orde is, vindt vooraf een intake plaats.

Workshopleider, locatie, deelnemers

De workshop wordt verzorgd door managementtrainer en coach Rob Rijk . Hij heeft veel ervaring in het trainen en begeleiden van teams in organisaties en heeft gebokst op Nationaal niveau.
De workshop is al te boeken vanaf 4 personen. Bij groepen vanaf 30 personen zullen één of  meerdere teamleden van het boksen als metafoor team ondersteunen. De workshop kan door heel Nederland plaatsvinden. De keuze van de locatie is aan de opdrachtgever. Wel is het raadzaam om vooraf te overleggen of de locatie voldoet. De meeste vergaderruimten waar de stoelen en tafels aan de kant kunnen worden gezet zijn geschikt. Voor de bokshandschoenen (en binnenhandschoenen) wordt gezorgd. Bij groepen vanaf 30 personen zullen één of  meerdere teamleden van het boksen als metafoor team ondersteunen. De workshop is te boeken tot 300 personen en kan door heel Nederland plaatsvinden.

Neem via de mail contact op voor meer informatie of bel direct 0650 978 333.

Zie ook onze andere workshops Effectief Communiceren 'onder druk' en de Boksclinic 'Sparren met je team'

Boksen als metafoor is een dienst van MetaCom Training & Coaching www.meta-com.nl

Follow Us