Workshop Van Tegen naar Samen

Ervaringsgerichte Workshop voor Teams

De workshop 'Van Tegen naar Samen' is bij uitstek geschikt om 'tegen-gedragsreacties' inzichtelijk te maken en 'samen-gedragsreacties' te laten ontdekken. Tijdens de workshop wordt met zo veel mogelijk teamgenoten korte ‘gevechtjes’ aangegaan, waarna telkens gereflecteerd wordt op het vertoonde gedrag. De ervaringen die worden opgedaan in tegen - en samenwerken worden direct na een 'gevechtje' besproken, waarbij de tops en tips kunnen worden meegenomen naar de dagelijkse praktijk.

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

Wat levert de workshop je op?

  • inzicht in tegen- en samen gedragsreacties
  • inzicht in gedrag tijdens 'druk' situaties
  • reminders voor gedragsverandering in de praktijk
  • respect en plezier

Tijdsduur en aantal deelnemers

De workshop kan naar wens worden afgestemd van 1 tot 3 uur. Het maximum aantal deelnemers ligt rond de 75 deelnemers. Wanneer voor een team een specifieke doelstelling aan de orde is, vindt vooraf een intake plaats.

Workshopleider(s)

De workshop wordt verzorgd door Rob Rijk en bij grotere groepen ervaren trainers/facilitators. Zij hebben allen ruime ervaring in de vechtkunst en het trainen en begeleiden van teams in organisaties.

Neem via de mail contact op voor meer informatie of bel direct 0650 978 333.

Zie ook onze andere workshops Effectief Communiceren 'onder druk' en de Boksclinic 'Sparren met je team'

Boksen als metafoor is een dienst van MetaCom Training & Coaching www.meta-com.nl

Follow Us