Actief bedrijfsuitje Utrecht, Apeldoorn en omstreken

Als je een actief  bedrijfsuitje of teambuilding in Utrecht, Apeldoorn of omstreken zoekt en je wilt dat de medewerkers allen actief meedoen, kies dan voor een boksclinic communiceren onder druk om effectiever te communiceren. Of kijk ook bij een van de andere workshops. Een workshop waarbij boksen als metafoor wordt gebruikt, is niet alleen leuk, spannend en leerzaam, maar werkt ook teambuildend. Deelnemers hoeven geen specifieke conditie te hebben en mochten er deelnemers zijn die vanwege blessures of handicaps niet kunnen mee doen, wordt gekeken hoe zij toch actief kunnen zijn. Voorbeelden zijn het nemen van foto’s, filmen, maar zeker ook observerende taken die de deelnemers kunnen helpen als feedback.

Wat kun je je nu voorstellen hoe een bedrijfsuitje in Utrecht, Apeldoorn of omstreken in de vorm van een boksactiviteit er uit ziet?  De workshop of boksclinic begint met een korte instructie over de bokshouding, stoten plaatsen, afweren en ontwijken. Daarna doen de deelnemers een zogenaamde nul-meting waarbij de deelnemers vooraf het eerste gevechtje inschatten wat hun eerste impuls zal zijn als zij met elkaar gaan boksen. Leuk is dat wat vooraf wordt gedacht, compleet anders kan zijn als de werkelijkheid. Na de eerste ervaring volgen er korte gevechtjes waarbij het gedrag en effect van het gedrag tijdens het gevechtje met de deelnemers centraal staat. Na een gevechtje worden de ervaringen  gedeeld en geven de deelnemers  elkaar feedback met tops en tips.

Wat levert een actief en ludiek bedrijfsuitje of teambuilding in Utrecht, Apeldoorn of omstreken allemaal op?

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht of teambuilding in Utrecht, Apeldoorn en omstreken waarbij gekozen is voor een boksclinic of workshop met boksen als metafoor, levert standaard een onvergetelijke ervaring op. Hoe dat komt? Niemand stapt uit zichzelf uit de comfortzone. Echter met het boksen staat er iemand tegenover je met bokshandschoenen aan en als je niet doet, kun je hard of zacht geraakt worden. De spanning die instinctief wordt opgeroepen is makkelijk vertaalbaar naar hoe iemand primair met een spanningsvolle situatie om gaat. Kies je voor de aanval, houd je rekening met de ander, kies je voor de verdediging en ben je erop gericht niet geraakt te worden, durf je de ander wel te raken, kun je eigenlijk wel incasseren als je geraakt wordt? Iedere ervaring levert  voldoende inzicht en leerervaringen om die, naast plezier, gelinkt kunnen worden naar vooraf gestelde doelen.

Begeleiding in Utrecht, Apeldoorn en omstreken voor een actief bedrijfsuitje

De begeleiding voor een actief bedrijfsuitje is in handen van Rob Rijk. Rob heeft in de jaren tachtig vele jaren ervaring als wedstrijdbokser op nationaal niveau en heeft in het omgaan met spanning en communiceren onder druk zijn vak gemaakt. Voor organisaties is hij bekwaam in het faciliteren van teambuilding en teamontwikkelingsprocessen en is in staat af te stemmen op vele doelgroepen. Bij grotere groepen maakt Rob gebruik van een collega trainer die eveneens meer dan 10 jaren ervaring heeft op het gebied van vechtsport en ervaring heeft in het begeleiden van teams.
Als  u interesse heeft om in Utrecht, Gelderland of omstreken een  bedrijfsuitje of Teambuilding te laten organiseren, neem dan contact met ons op.

Geverifieerd door MonsterInsights