Feedback geven en ontvangen 

Feedback geven en ontvangen workshop

Zoek je een workshop waarbij je met je team actief aan de slag wilt gaan en waarbij het feedback geven en ontvangen centraal staat? Dan is deze boksworkshop op het lijf geschreven!

Voor een kwalitatief resultaat draagt iedere medewerker bij vanuit zijn of haar persoonlijk leiderschap. Reflectie en feedback geven en ontvangen zijn hierbij onmisbaar. Feedback geven en ontvangen klinkt zo makkelijk, maar is dat het ook?

Inhoud:
Tijdens de workshop ervaar je wat effectief feedback geven en ontvangen zo lastig maakt. Dit komt doordat 95% van ons gedrag onbewust verloopt. Weten wat de regels zijn en hoe je deze toepast, blijkt in de praktijk daarom niet voldoende. Tijdens de boksvormen krijg je inzicht in wat je primaire impulsen zijn in de interactie met de ander. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om deze inzichten vanuit jouw persoonlijke stijl toe te passen in het boksen en deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

 

Wat levert het op?

N

Een effectieve Mindset over Feedback geven en ontvangen

N

Veel 'out of the box' ontmoetingen met collega's!

N

Een gezamenlijke dynamische ervaring die raakt!

N

Respect voor de ander!

workshop onderwijs

Duur 1,5 tot 3 uur

Op locatie opdrachtgever

6 - 40 deelnemers

Waar nodig ondersteund door facilitators

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd. Meedoen vereist geen conditie of techniek. Voor deze workshop wordt makkelijk zittende kleding aanbevolen.

 

Workshop Structuur

Na een korte inleiding over de metafoor van boksen bij het geven en ontvangen van feedback op de werkplek,  starten we op een speelse manier met het ‘wakker maken’ van onze reflexen. Hierbij vinden veel spontane ontmoetingen met collega’s plaats. Vervolgens oefenen we de basics van het boksen, waarbij relaties worden gelegd met aspecten als autonomie, focus en balans in het dagelijks functioneren.
Vervolgens wordt in korte ‘gevechtjes’ ervaren hoe boksen als metafoor werkt in het geven en ontvangen van feedback. Aspecten die aan bod komen zijn: basishouding, contact maken, afstemmen op de stijl van de ander, ruimte geven en ruimte nemen, ‘durven raken’ en ‘geraakt worden’, incasseren, grenzen aangeven en wendbaarheid.

CONTACTFORMULIER

Bezoekadres

Vosweide 48                       
7325 DC Apeldoorn
T: 085 - 0606 975

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 085 - 0606 975

E-mail

info@boksenalsmetafoor.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
09:00 / 17:00

Verstuur een bericht

.

 
Geverifieerd door MonsterInsights