Ga voor de Win-Win

GA VOOR DE WIN-WIN

Workshop

Zoek je een workshop in het kader van de teamontwikkeling waarbij extra aandacht wordt besteed aan aspecten als veiligheid en het ervaren van vertrouwen in elkaar?

De workshop ‘Ga voor de Win-Win’ is bij uitstek geschikt voor teams waarbij aspecten van de onderlinge samenwerking versterkt kunnen worden.
Tijdens de workshop kan er naar wens ruimte worden gecreëerd om stil te staan bij de huidige samenwerking. Het boksen maakt patronen zichtbaar in hoe een team onderling functioneert. De workshop  maakt inzichtelijk in wat nodig is om te komen tot een ‘Win – Win’.

Tijdens een telefonische intake is het mogelijk om wensen en behoeften aan te geven waardoor de workshop op maat kan worden verzorgd.

Wat levert het op?

N

Inzicht in tegen- en samen gedragsreacties van teamgenoten

N

Openheid en feedback over elkaars gedragsreacties

N

Krachtige reminders voor samenwerking in de praktijk

N

Een plezierige krachtige teambuilding

microsoft

Duur 1.5 - 3 uur

Op locatie in heel NL

4- 50 Deelnemers

Afgestemd per organisatie

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd waardoor openheid en feedback kan plaatsvinden.  Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

 

Workshop Structuur

Op een speelse manier starten we met het wakker maken van onze reflexen en het ervaren van de basics van het boksen. Vervolgens worden korte ‘boks gevechtjes’ met elkaar aangegaan en worden zichtbare ‘tegen- en samen gedragsreacties’ inzichtelijk gemaakt. Hierdoor ontstaan veel ingangen om de  huidige samenwerking in de organisatie te bespreken. De workshop eindigt met het delen van inzichten.

CONTACTFORMULIER

Adres

Vosweide 48
7325 DC Apeldoorn

Telefoon

+31 85 06 06 975

E-mail

info@boksenalsmetafoor.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
09:00 / 17:00

Verstuur een bericht

.

 
logo