Ga voor de Win-Win

GA VOOR DE WIN-WIN

Workshop

Zoek je een workshop in het kader van de teamontwikkeling waarbij extra aandacht wordt besteed aan aspecten als veiligheid en het ervaren van vertrouwen in elkaar?

De workshop ‘Ga voor de Win-Win’ is bij uitstek geschikt voor teams waarbij aspecten van de onderlinge samenwerking versterkt kunnen worden.
Tijdens de workshop kan er naar wens ruimte worden gecreëerd om stil te staan bij de huidige samenwerking. Het boksen maakt patronen zichtbaar in hoe een team onderling functioneert. De workshop  maakt inzichtelijk in wat nodig is om te komen tot een ‘Win – Win’.

Tijdens een telefonische intake is het mogelijk om wensen en behoeften aan te geven waardoor de workshop op maat kan worden verzorgd.

Wat levert het op?

N

Inzicht in tegen- en samen gedragsreacties van teamgenoten

N

Openheid en feedback over elkaars gedragsreacties

N

Krachtige reminders voor samenwerking in de praktijk

N

Een plezierige krachtige teambuilding

Duur 1.5 - 3 uur

Op locatie in heel NL

4- 50 Deelnemers

Afgestemd per organisatie

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd waardoor openheid en feedback kan plaatsvinden.  Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

 

Workshop Structuur

De workshop start met een inleiding over hoe boksen een metafoor is voor de communicatie in de dagelijkse samenwerking.
Met de bokshandschoenen aan komen de deelnemers  elkaar op een uitdagende manier tegen waarbij op speelse wijze diverse aspecten van het communiceren worden ervaren. 

Vervolgens gaan de deelnemers korte ‘boks gevechtjes’ met elkaar aangegaan en worden  ‘tegen- en samen gedragsreacties’ inzichtelijk gemaakt. Hierdoor ontstaan veel ingangen om de  huidige samenwerking in de organisatie te bespreken. De workshop eindigt met het delen van inzichten.
Afhankelijk van de behoefte vanuit de telefonische intake, kan stil worden gestaan bij de huidige- en gewenste samenwerking.

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact op. Of bel ons op 085 06 06 975.

CONTACTFORMULIER

Bezoekadres

Vosweide 48                       
7325 DC Apeldoorn
T: 085 - 0606 975

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 085 - 0606 975

E-mail

info@boksenalsmetafoor.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
09:00 / 17:00

Verstuur een bericht

.

 
Geverifieerd door MonsterInsights