Testimonials

Lees hier wat onze klanten zeggen over de workshops.

Picnic

We hadden de boksworkshop als onderdeel van een meerdaagse leadership training. Rob dacht mee over hoe dit zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. De training was erg leuk, de oefeningen waren goed te linken aan leiderschaps principes. De trainer bracht een hele hoop ervaring en energie met zich mee. De terugkoppeling was in de enthousiaste sfeer soms wat lastig, omdat we een Engels sprekende groep hadden.

 Willemijn Veerman
Learning & Development Ops at Picnic

 

Fontys

Het was een hele leuke boksworkshop waarin Rob voor veel interactie zorgde.
We hebben genoten met ons team en we nemen veel inzichten mee naar het werk. Ik zou het andere bedrijven zo aanbevelen.

Lotte van de Biezen
docent psychologie en coach propedeuse

Buurtzorg Nederland

We hebben met ons team een ontzettend leerzame middag gehad en nemen zeker inzichten mee naar de praktijk. Jouw enthousiasme en de manier waarop je de workshop gaf en ons meenam was erg leuk. Bedankt voor de leuke en leerzame workshop.

Dianne Wolff
Teamleider Buurtzorg Nederland

Gemeente Amsterdam

Rob pakte moeiteloos de rode draad van het door ons ingezette Management Drives traject op. Hij kent deze methodiek door en door en weet de theorie heel mooi tastbaar te maken in de praktijk. We kregen vanuit het team na afloop veel positieve geluiden terug. Ook collega’s die fysiek wat beperkingen hadden, konden toch op eigen tempo actief deelnemen. Dat versterkt het teamgevoel en maakt deze workshop extra krachtig. Iedereen kan ervaren hoe het is om in samenwerken stevig te staan en regie te nemen. Ik beveel de workshop dus ook van harte aan!

Anne-Marie van der Sluis
Teammanager management- en projectondersteuning Grond en Ontwikkeling

Leger des Heils

Onlangs hebben wij als team een boksworkshop gekregen waarbij we ingingen op samenwerking en het geven van feedback. Met een team van 20 personen hebben we een hele leuke ochtend gehad! De kracht van de workshop is dat het inhoud afwisselt met actie. Erg fijn voor een team wat ook veel doeners heeft. Berend is een betrokken coach die de diepere laag weet aan te boren en het team kan spiegelen in wat er gebeurt in de interactie.

Rianne Pastoor- Snoei
Afdelingsmanager Leger des Heils

Sitech

De workshop met Boksen als metafoor heeft ons op ludieke wijze invulling gegeven aan de ineffectieve samenwerkingen en communicatie problemen tussen teams. De workshop “Ga voor de Win-Win” gaf ons inzicht in hoe het anders kan; Het was voor ons een super ervaring!” Bedankt voor jullie inzet!

Lisa Wesselman
HR & Organizational Development Sitech

 

Intermaris

De workshop is goed ontvangen. Ik heb veel positieve geluiden gehoord uit de groep. Wat ik leuk vond om te zien dat de basishouding opening gaf voor toenadering of niet.
Ik vond je presentatie heel helder en duidelijk. Zeker ook de controle vragen of het OK is. Mijn complimenten. Kortom voor ons een geslaagde workshop!

Stefan Bellaart
Kwaliteitsmedewerker

Stone Projects

We hebben met ons team een leuke en leerzame middag gehad. Erg mooie manier om elkaar op een interactieve manier beter te leren kennen. Op naar een nog betere samenwerking in de toekomst!

 

Kirsten Koenraads
Stone Projects

 

 

Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam

Als onderdeel van onze leergang wilde we graag aan de slag met conflicthantering. . Het was de perfecte aanvulling op de theoretische ochtend. Rob was heel goed in staat om ons uit het hoofd en in het lichaam te laten gaan. Wat wij extra bijzonder vonden is dat Rob zeer geïnteresseerd was in ons theoretisch deel, dit allemaal kende en hier feilloos op kon aansluiten. Daarnaast is hij heel rustig, neemt goed de tijd om individueel aan de slag te gaan en daagt je uit om tot je eigen grens te gaan. Wij zijn heel tevreden en raden Rob aan als je aan de slag wilt met jezelf en je eigen gedrag!

Tonnie Brandt en Peter Schoonderbeek, Technisch managers Gemeente Amsterdam

De Toekomst van Brabant

“Het was een zeer geslaagde workshop! Via het boksen zijn de trainees met Berend aan de slag gegaan met hun leervraag. Een reactie van een deelnemende trainee: ‘Confronterend, maar op een goeie manier!’ Het lijkt ons mooi om ergens het komende jaar nog een keer met boksen te gaan werken en te kijken waar de trainees dan staan in hun ontwikkeling”

 

Amarins Hielkema
Projectleider Traineeprogramma

 

 

Antonius Ziekenhuis

De workshop ‘boksen als metafoor’ met veel plezier gedaan met onze groep oogartsen.
Het was erg verrassend om op een totaal andere manier bezig te zijn met communicatie. Je leert je collega’s ook weer op een andere manier kennen.

Rob zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Iedereen had een leuke en interessante avond.

 

Karin Wiertz
Oogarts

Cadens

De gezamenlijke voorbereiding die ik met Rob had vond ik heel plezierig. En dat zette zich door in de workshop. Rob doorzag snel de teamdynamiek en speelde daar op een toegankelijke manier op in tijdens de workshop. Rustig en met humor begeleidde Rob het team naar beweging en verbinding. Een waardevol moment in een langer lopend traject! Groet en hopelijk tot een volgende keer!

 

Elke Schepers Eigenaar
Cadens

 

 

Huisartsenpraktijk Arkel

“Tijdens een weekend weg van onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk werd de zaterdagochtend begonnen met een verrassingsonderdeel. Dat was de workshop boksen van Rob.. Het was een enorm leuke en geslaagde manier om met elkaar bezig te zijn. Voor iedereen toegankelijk en inzichtgevend op een plezierige manier. Er zal nog lang over nagepraat worden. Echt een aanrader!”

Joke de Vries – Bruggert
Huisartsenpraktijk Arkel

 

Het Spectrum

“Het team heeft de workshop als erg goed ervaren, zij hebben een spiegel voorgehouden gekregen en dit was zeer leerzaam. Ook in de omgang met elkaar hebben ze veel opgestoken, nogmaals bedankt daarvoor!
Ik vond het een zeer leuke middag, wie weet tot ziens!

Marjolein van der Vlies
Afdelingsmanager Observatieafdeling en Rozenhof

 

 

 

Alfa college

Samen met het team van 18 collega’s hebben we een Teamdag Kleur Bekennen laten verzorgen door in de locatie ‘Stoom’ Apeldoorn. Het was voor iedereen een leerzame, inspirerende en teambuildende dag. De combinatie van DISC met het boksen heeft veel inzichten voor ons team opgeleverd. Gerda en Rob, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en professionaliteit. Ik kan ieder deze dag aanbevelen!

Floor Timmerman Facilitair Manager Sport en Bewegen/ Uniformberoepen

Radboud Universiteit

“We hebben een hele leerzame en verbindende teammiddag gehad met ‘Boksen als Metafoor’. De kleurentest vooraf gaf al veel inzichten, maar het was heel waardevol om dit ook in de praktijk met elkaar te beleven. De trainers waren heel flexibel en persoonlijk betrokken, waardoor iedereen zich op z’n gemak voelde en zich open durfde te stellen voor de ervaring. Echt een aanrader!

Anne-Margreet Jonkman
Marketing & Communications

 

Schoolinfo

“Aan het einde van onze heidag van het programma Voortgezet leren hebben we met veel plezier de workshop ‘Boksen als metafoor’ gevolgd. De warming-up in de kring gaf gelijk een teamgevoel en de oefeningen in wisselende twee- en drietallen zorgden ervoor dat veel verschillende collega’s elkaar beter hebben leren kennen. Er was ook ruimte voor interessante observaties over parallellen in gedrag en kwaliteiten tijdens het sparren in de ‘ring’ en op de werkvloer. Iedereen ging met veel enthousiasme en energie naar huis!”

Anne Kriek SchoolInfo

Forbo Flooring

”Veel dank aan Rob Rijk en Rob van Ham voor de fantastische boks clinic die zij op 16 januari voor ons team hebben verzorgd. Onze complimenten voor de perfecte aansluiting van de clinic op het onderwerp van onze teamdag “strategie executie”. Goed om te zien en te ervaren wat de impact van gedrag en de reactie daarop doet met jezelf en je teamgenoten. Alleen maar enthousiaste feedback van onze teamleden. Wat ons betreft een aanrader”

 Edwin Duijnisveld, Vice President BU Linoleum

Van Harte & Lingsma

”Wat een energieke ervaring was het boksen met Rob! Dit was een waardevolle afsluiting van onze Van Harte & Lingsma persoonlijke leiderschapstraining. De overeenkomsten met eigen houding en gedrag was verrassend. Rob nam af en toe één van ons apart om een 1 op 1 gevecht te houden. Op die manier kon je heel goed zien hoe de persoon reageerde. Het inzicht om af en toe ruimte in te nemen, maar ook ruimte te geven aan anderen was voor mij heel waardevol. Een echte aanrader dus als je de theorieën eens wil omzetten in wat actie!”

Patricia van der Palen, Traineetraject

GHOR

Rob voor ons, de crisisorganisatie van GHOR Twente, een boksworkshop ‘communiceren onder druk’ verzorgd. Dit was een groot succes! Het was een energieke start van onze dag. Door de geleidelijke opbouw van de workshop voelde iedereen zich veilig en vertrouwd om echt actief mee te doen. Verschillende fysieke oefeningen werden telkens ingeleid en onderbroken met korte theorie en reflecties. Zo ontstond er een afwisselende en actieve workshop met inzichten over de eigen en andermans communicatiestijl; een aanrader.”
Sabine van der Veen,  coördinator OTO GHOR Twente  

 

IPM Partners

Absolute aanrader voor elk team! Rob wist feilloos aan te sluiten bij relevante thema’s die tijdens een team tweedaagse aan bod kwamen. Door zijn enthousiasme en rake vragen werden wij als team zowel fysiek als mentaal uitgedaagd en hebben wij enorm veel geleerd. Wij zijn bewuster geworden van hoe wij ons sterk kunnen verbinden met de ander en hoe door ruimte in te nemen of juist te geven, een win-win situatie ontstaat. Compliment aan Rob voor zijn professionaliteit, inzichten en inspiratie! “
Marcel de Wit, Partner, IPM Partners BV 

 

 

TNO

De teambuildingsmiddag met Boksen als Metafoor/ Rob Rijk was een erg leuk en intensief gebeuren! Wij hebben naast veel lol ook een leerzame middag gehad!
Monique Brewster, TNO Markt Team Healthy Living 

 

RTL4

“Leuk en Leerzame ervaring om te ondergaan met je team en alles onder professionele begeleiding van Rob. Rob weet je in korte tijd aan te zetten tot zelfreflectie en bewustwording” André Tak, chef onderzoeksredactie RTL Nieuws

 

Mastermind

Wij vonden de workshop supergaaf! Als je durft te raken en durft geraakt te worden, kan er vertrouwen ontstaan en daardoor een win-win situatie. Leuk om op een andere en energieke manier bezig te zijn met persoonlijke- en team- ontwikkelingKiki Collot d’Escury Mastermind 

 

 

ONVZ

We hebben met ons team van managers en teamleiders gekozen voor de Teambuildingsdag ‘Kleur Bekennen’. We vonden het een topdag! en een mooie basis om voort te borduren op de verbinding.
Marieke Holzmüller ONVZ 

 

Interwork

anderhalf uur trainen en zweten, spreken de enthousiaste reacties voor zich! Met intelligentie, humor, rake oefeningen en een prettige sfeer, weet Rob Rijk de InterWork adviseurs en professionals aan te zetten tot reflectie en bewustwording van communicatiedoelen en technieken. Kortom een prachtig metafoor met impact!”
Sarah van Bodegraven Interwork (mei 2019)

 

Scenter

taal niet verwacht maar deze boksworkshop onder leiding van Rob heeft ons veel inspiratie en inzichten gebracht. Het heeft mooie dingen zichtbaar gemaakt door middel van het boksen. Dank Rob!”
Nieske Lith Scenter

CCIC

Wat een leuke workshop! Het jonge dynamische MT van ons laboratorium waren onwijs verrast toen ze er achter kwamen dat wij gingen boksen aan het einde van de dag. Waar het met stoeien in de comfort zone begon, kwam de diepgang er snel. Als snel ontstond er inzicht over je eigen houding en gedrag en de impact die dat heeft in de interactie en communicatie. Af en toe is er nu zo’n moment dat wij tegen elkaar zeggen: zijn wij nu aan het boksen met elkaar? Echt een aanrader”.
Bendert de Graaf, Operationeel Manager, CCIC 

Zilveren Kruis

We kijken terug op een zeer geslaagde workshop, waarbij boksen daadwerkelijk een (verrassend) goede metafoor is gebleken voor het geven van feedback. Naast de basistechnieken van het boksen  – wat ook erg interessant en leuk is – leer je ook dagelijks voorkomende situaties herkennen waarin feedback gevoeld, gegeven of niet gegeven wordt. De workshop is anders dan standaard workshops over feedback en biedt meer dan voldoende handvatten om in de toekomst feedback eerder, sneller en makkelijker te geven en ontvangen!”
Enrico Raho en Fouad Ouazizi,  Zilveren Kruis 

GGD Kennemerland

We kijken met het team terug op een fantastische workshop op het strand. Wat heb je de middag goed begeleid en ik vond het bijzonder mee te maken hoe goed je aansloot bij de behoefte van het team! Een hele bijzondere wijze van kijken naar de grenzen van je werk en leren vertrouwen op elkaar. Het was echt een bijzondere middag en ik wil het iedereen aanraden die eens vanuit een ander perspectief naar zijn werk/collega’s of gewoon het leven wil kijken. Met veel zelfinzicht hebben we afgerond! Dank Rob voor een fantastastische middag!
Saskia van Egmond GGD Kennemerland 

 

Douwe Egberts

Rob heeft een fantastische workshop georganiseerd voor ons Marketing Team in april 2017. Het team was heel enthousiast over het feit dat er veel overeenkomsten zijn tussen boksen en de manier waarop je je zelf profileert binnen een werkomgeving. Leerzaam, leuk en heel toepasbaar!
José van der Vlies, Douwe Egberts 

 

 

Bol.com

Rob gaf ons tijdens een sessie met zo’n 95 leidinggevenden, nieuwe inzichten over het thema Coachend Leiderschap. Een unieke ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die leiding geeft!” Enkele quotes van collega’s: “Ik vond de metafoor erg mooi, de oefeningen leuk en teambuildend” “Top activiteit!” “Originele metafoor”” “Leuke manier je bewust te zijn van je eerste reactie” “Heel gaaf onderdeel! ” “Geweldige sportieve sessie, goede uitleg en mooie linkjes naar coachend leiderschap”.
Nicole Tap, Coach Way of Working Bol.com 

Microsoft International

Rob is heel kalm, professioneel en wist onze groep op een prettige manier kennis te laten maken met boksen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Doordat Rob tijdens de theorie stukken refereerde aan onze eigen team doelstellingen, werd het een heel passend onderdeel van onze team dag. Zeker een aanrader!”
Lisanne Brons, Microsoft International 

 

Van Harte & Lingsma

Juist de combinatie met letterlijk bewegen, raken, geraakt worden en instinctieve reflexen maakt dat de modellen van communicatie in de praktijk tot leven komen, en geven je zo een soms verrassend inzicht in je eigen gedrag. Rob maakt contact met de groep, en daagt je uit door scherpe observaties, ook door letterlijk zelf de handschoen op te pakken. Een absolute aanrader, niet alleen voor een leuk en leerzaam teamuitje, maar, zoals in ons geval, ook als waardevolle verdieping binnen een breder leiderschap- en communicatie trainings traject.”
Jeroen van Hapert, deelnemer aan de KIM management training

 

Dura Vermeer

De boksworkshop geeft je spelenderwijs inzicht in je eigen gedrag. De metafoor komt zeker binnen en werkt nog wel enkele tijd na! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een informele én professionele groepssessie over persoonlijke ontwikkeling –  voor zowel op privé-vlak als werkgebied! Nogmaals dank voor de leuke workshop! “
ir. E. Struijk,  conceptontwikkelaar Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed BV 

Fontys Hoge Scholen

Zie hieronder een mail van een collega over de workshop die jij gisteren gegeven hebt. Ik sluit mij aan bij haar mail. Nogmaals onze complimenten! :
“Reuze dank voor de bijzonder inspirerende workshop! Ik vond het een bijzondere ervaring om al boxend na te denken over je communicatie”
Ir. Norbert Konincks, Docent Fontys Hoge Scholen MER 

 

Robeco

Een mooie leerervaring: in de boksworkshop heeft Rob ons stap voor stap laten zien hoe je je eigen grenzen en die van je collega’s weet te verleggen. Een prima combinatie van fysieke inspanning en mentale uitdaging, waarbij je al sparrend tot nieuwe inzichten komt over jezelf en elkaar!”
Rob Radelaar – Robeco  

 

Power of Prence

Treffend hoe het boxen inzicht kan bieden in je interactie met mensen op de werkvloer. Rob gebruikt spel i.c.m. reflectie om je dit zelf te laten ervaren. Het is een prettige, benaderbare man met duidelijk veel ervaring
Janet & Fieke leergang Power of Presence 

Dyade

We hebben met Jong Dyade een leuke en energieke boksclinic met Rob gehad! Mooi om met elkaar iets actiefs te doen, waarbij ook de verbinding werd gemaakt met de communicatiestijlen van de collega’s. Daarnaast was er ook voldoende ruimte voor plezier en humor. Top!”
Daniëlle van Schaik Dyade  (juni 2018)

 

Lean Consult. Group

“Het is nu zo’n twee weken geleden en ik heb mijn ervaring tijdens de workshop managementboxen al zeker acht keer gebruikt als voorbeeld in gesprekken en workshops. Deze workshop is erg effectief als je meer wilt leren over je eigen gedrag binnen en buiten je comfort zone.”
Eppo Kuiper partner Lean Consultancy Group  (dec. 2016)

 

Min. Infra en Waterstaat

Communicatie expliciet maken in houding en gedrag, dat heeft Rob in een positieve sfeer bewerkstelligd. Als persoon en als team leer je door deze boksclinic  niet alleen aanvallen maar ook ruimte geven om te incasseren. Een perfecte manier om je collega’s op een andere manier beter te begrijpen”
Frank van der Meer,  Min. Van Infra en waterstaat 

KNCV

Het boksen vond ik een zeer leuke ontspannen en fysieke bezigheid als afsluiting van de dag”
Niesje Jansen KNCV 

 

Aliander

Rob heeft bij ons twee groepen begeleid, hij maakte razendsnel een koppeling met het werk van onze medewerkers en betrok alle niveaus bij het boksen. Schitterend om de karakters van collega’s terug te zien in het boksen. Alle medewerkers kwamen vol energie, positief en met nieuwe inzichten uit de training”.
Zef Suilen, Opleider Klantenservice Aliander 

 

Ahold

Rob heeft op zeer korte termijn op onze teamdag kunnen inspringen met de workshop communiceren onder druk. De workshop werd door Rob zeer professioneel uitgevoerd. Het heeft ertoe geleid dat we als team de ‘spanning’ in onderlinge communicatie durven op te zoeken. We horen nog steeds enthousiaste reacties over de ochtend die we met Rob gehad hebben. Dank!
Bram Verriet, Ahold 

Engie

De workshop was een mooie vertaling van de interactie op de werkvloer. Als team hebben we hiermee een mooie stap gezet in het vinden van de aansluiting naar elkaar en daarmee elkaar de ruimte gunnen. En elkaar af en toe durven te raken, omdat dit aanzet tot ontwikkeling. Iedereen ging met een big smile naar huis!
Margo van Bork & Sarah Gharzoul Engie 

 

Nederlandse Rode Kruis

“De mensen die op onze Vrijwilligersdag de workshop hebben gevolgd, waren allemaal razend enthousiast”
Marlies Hofland, Adviseur Interne Communicatie – Nederlandse Rode Kruis

 

Agrifirm

Nog bedankt voor je goede workshop in Biddinghuizen. De deelnemers waren erg enthousiast en ook verrast over de connecties met Insights en de gesprekken tussendoor en aan het einde over houding, communicatie en impact van je eigen gedrag.”
Noor Hooyman namens Agrifirm

Intermaris

De workshop is bij iedereen bijzonder positief ontvangen! Het was verrassend, uitdagend, niet standaard en positief. En het sloot prima aan bij ons programma over veranderen en gedrag.”
Brenda Blankendaal, Strategisch Adviseur 

 

Paluka

“Rob combineert een toegankelijke benadering met een scherp inzicht in mensen en hun patronen. Tijdens zijn boksclinics, waarin gedrag (fysiek) zichtbaar wordt, weet hij een veilige en uitdagende sfeer te creëren. Zijn rake feedback legt bloot waar het in de kern om draait. Een krachtige leerervaring en bovendien erg leuk om met elkaar te doen!”
Inge van den Broek Paluka 

 

Technetix

We hebben een fantastische avond gehad. Iedereen was verrast en zeer enthousiast over het boksen”.
Colinde Kersten 

Scrumcoachschool

Rob heeft in onze training teamcoachen het blok ‘feedback geven’ vormgegeven. Wat een fijne toevoeging aan onze training. Duidelijk onderbouwd met theorie is het leren met het lijf een geweldige ervaring voor de deelnemers. Krachtig en zacht daagt Rob de deelnemers uit om helder te reflecteren en feedback te geven, regelmatig aangevuld door een demo met een deelnemer. Rust, leiderschap, vakbekwaam, gepassioneerd, scherp en zacht, zijn woorden die Rob beschrijven.”
Marja van Solkema, Scrumcoachschool 

Q3 Consult

Mooi om aan den lijve te ervaren dat de aanval lang niet altijd de beste verdediging is en dat meebewegen, incasseren en ontwijken minstens zo effectief en vaak effectiever is. De parallel met de stevige gesprekken die wij in ons werk regelmatig voeren en de weerstand die we dan soms ervaren, ligt voor de hand; het gaat ook daar niet om de strijd op zich, in tegendeel zelfs, het gaat vooral om het boeken van vooruitgang en het ondersteunen van onze gesprekspartners daarbij.
Rob Stevens, partner Q3 Consult’ 

 

Albert Heijn

Wat een fantastische workshop! Op een speelse en sportieve manier weet Rob de kern van feedback geven en ontvangen te raken. Na twee weken merken we in ons team dat we elkaar anders aanspreken en ook de geleerde metaforen inzetten in dagelijks werk!”
Roy de Groot , operationeel manager Albert Heijn 

NS TreinTestCentrum

“Hartelijk dank Rob voor de workshop Boksen als metafoor, het was een groot plezier om deze workshop te volgen. Daarbij herkende ik in het boksen de communicatiestijl van collega’s terug: is iemand aanvallend of juist verdedigend, en geeft iemand je de ruimte? De workshop was zeer interessant, al werd na afloop vooral mijn ‘goede rechtse’ onthouden .”
Mara Goorts, NS TreinTestCentrum 

 

Rabobank Markt en Distributie

De boksworkshop zet de collega’s vanaf de eerste minuut stevig op de aarde. Ze leren door het sparren, de principes van open communiceren, hoe vertrouwen werkt en de keuze tussen verdedigen en aanvallen. Na de 1,5u durende sessie hadden we een nieuwe taal met elkaar gecreëerd. Bijzonder om te ervaren hoe effectief dit kan zijn.’
Anne Mariecke Haijtink Rabobank Markt en Distributie

 

Filialen JUMBO

“De workshop met Rob is een echte energizer voor je team. We zijn op een speelse manier met elkaar aan de slag geweest en het is mooi om te zien hoe de verschillende communicatiestijlen echt terug te zien zijn tijdens het boksen! Mooie inzichten opgedaan. Nogmaals dank en wellicht tot ziens!”
Jurriaan Peters, Operationeel manager Filialen JUMBO 

NSPOH

De zeer persoonlijke benadering, de rust die de workshop uitstraalde, gecombineerd met de behoorlijke lichamelijke inspanning, maakte de workshop tot een leuke beleving. Naast leuk was de workshop ook leerzaam: het vertelt je veel over hoe jij zelf staat in samenwerking en of je bereid bent ‘geraakt te worden en te raken’. Dank je wel, Rob.
Manon Penris, Senior Educator, NSPOH 

 

Beekveld en Terpstra: team workshop Effectief Communiceren

Beekveld & Terpstra

Verrassend, interessant en leerzaam om een fysieke ervaring door te vertalen naar je communicatie in het dagelijks leven. Daarnaast ook gewoon leuk en veel plezier gehad.”
Robbin Haaijer, Directeur  Beekveld & Terpstra 

 

Gemeente Leiden

‘De workshop boksen sloot ontzettend goed aan bij de training van Van Harte en Lingsma. Rob voelde goed aan waar wij mee bezig waren en gaf op een rustige en doortastende manier les.Mooi om te zien hoe iedereen weer anders reageert en hoe waardevol incasseren kan zijn. De basisregels neem ik iedere dag mee en het is fijn daar steeds weer even bij stil te staan; het helpt de communicatie en het werkplezier te verbeteren’.
Andrea Hakkaart, Gemeente Leiden 

 

Geodan

We hebben een erg leuke en leerzame ochtend gehad met Rob. Rob is erg professioneel en interacteert uitstekend met de groep. Wonderbaarlijk hoe goed de metafoor werkt en meteen de volgende dag al in de praktijk te brengen was. Een aanrader!
Elmer Cladder – Geodan 

 

CIZ

Onwijs bedankt voor de toffe workshop, ik heb er zelf weer(!) verrassende dingen uitgehaald! En aan het einde van de middag alleen maar positieve reacties van alle collega’s.
Moniek Jansen, informatiemanager CIZ  

 

Gezondheidscentrum Marne

Met onze groep collega huisartsen de boksworkshop communiceren onder druk gevolgd. Een hele goede manier om elkaars en eigen stijlen te analyseren. Een hele leuke manier om eens iets totally different met elkaar te doen!
Bianca van Kralingen, Huisarts Gezondheidscentrum Marne 

 

Gemeente Tilburg

Wij hebben een fantastische en leerzame workshop gehad, je denkt te weten hoe je zal reageren maar dat blijkt dan toch anders te zijn.  Een workshop waar je energie van krijgt en je collega’s je soms nog kunnen verrassen.
Jennifer Wammes, Gemeente Tilburg 

 

Quarant

“Leuk dat iemands zijn karakter zo duidelijk wordt in het boksen”
Annemieke v.D. Quarant 

 

UWV

Rob heeft mijn team dat bestaat uit ca 30 medewerkers een boeiende workshop gegeven. Verbetering van de communicatie en daardoor verbetering van de samenwerking in het team was het thema. Daarnaast moest het ook een plezierige ochtend worden. De medewerkers wisten van te voren niet wat hen te wachten stond. Rob heeft hen meegenomen in de metafoor van het boksen voor communicatie. Het is een actieve en plezierige workshop geweest waar waar sommige punten die voor verbetering vatbaar zijn in het team aan het licht zijn gekomen. Rob straalt rust uit en luistert goed naar de deelnemers. Hij geeft ruimte en geeft daarbij de grenzen aan.
Chris Kornmann Teamleider UWV 

Rode Kruis

Een super leuke workshop die ons operationele team geprikkeld heeft om opnieuw te kijken naar de onderlinge communicatie. De rust en kundigheid die Rob uitstraalt maakt dat de workshop voor iedereen geschikt is en ook als zodanig wordt geaccepteerd. Een absolute aanrader voor elk team”
Arnold van der Werff Coördinator noodhulp Rode Kruis

 

Doxis Informatiemanagers

“Rob laat op een inspirerende manier zien dat boksen meer is dan alleen fysiek. Je ervaart dat je instelling, het meebewegen met de tegenstander en je zelfcontrole nog veel belangrijker zijn. Daarbij legt hij op een verrassende manier de relatie met het dagelijks leven.”
Onno de Moor van Doxis Informatiemanagers 

 

Rijkswaterstaat

Boksen als metafoor” voor communicatie werkt als een donderslag bij heldere hemel! In één klap (oké, soms een paar meer) wordt duidelijk waar je samen met je collega’s op kunt letten om de onderlinge communicatie te verbeteren.We hebben de workshop in mijn team ingezet als start van een teamdag, en de metafoor liep als een lopend uurtje door de rest van de dag heen (en daarna!). De enthousiaste en uiterst respectvolle en professionele begeleiding van Rob hebben daar zeker aan bijgedragen!
Pieter Jacobs, Teamleider Rijkswaterstaat 

 

UWV: workshop boksen voor teambuilding

UWV divisie SMZ

Wij hebben met Rob een fantastisch leerzame middag beleefd. Er ontstond een waardevolle simulatie van de werkelijkheid waarbij er op een veilige manier wordt ervaren hoe je onder druk non-verbale communicatie waarneemt. je instinctieve reactie hierop leert in te schatten en deze om te buigen naar een strategisch wenselijke reactie. Dit is een waardevolle toevoeging aan je persoonlijke effectiviteit.
Janine de Jong UWV divisie SMZ 

 

AFAS

“Gaaf om mee te maken dat techniek en communicatie zo belangrijk zijn i.p.v. bruut stoten”
Hugo AFAS 

 

Geverifieerd door MonsterInsights