Goede doelen

Fonds Gehandicapten Sport en Stichting Mentelity

Op 30 maart 2019 is er voor het Fonds Gehandicapten Sport en Stichting Mentelity een veiling gehouden, georganiseerd door de Rotaryclub Lopikerwaard. O.l.v. een veilingmeester van Cristie’s is een workshop met Boksen als metafoor als kavel ‘onder de hamer’ gegaan voor € 1.700,00. Dit bedrag is gedoneerd door IPM Partners en de workshop is in september 2019 door Boksen als metafoor voor het team van IPM kosteloos verzorgd.

Workshops New Dehli

Op 1 en 2 augustus 2019 heeft Rob Rijk in New Dehli India workshops met boksen verzorgd voor junior-coaches en coaches van de Stichting NAZ. De Stichting Naz India zorgt o.a voor directe thuiszorg, hulp via klinische diensten, educatie, telefonische counseling voor jonge vrouwen die leven met – en getroffen zijn door HIV en zij die deel uitmaken van de LGBTQ gemeenschap.

Testimonial:
“Rob en zijn vrouw Marjon zijn de afgelopen dagen bij The Naz Foundation India Trust, de NGO in Delhi, India waarvoor ik werk, op bezoek geweest. Rob heeft twee weergaloze workshops over communicatie gegeven middels zijn favoriete sport boksen. Mijn collega’s (en ik)waren reuze enthousiast en hebben veel van Rob opgestoken. Rob is nog atijd even warm en gedreven! (Cocky van Dam (NAZ India Goal)

Het vergeten kind

Op 20 juli 2019 is met de actie ‘Spring voor Het Vergeten Kind’
€ 2.625 opgehaald voor de gelijknamige Stichting. De actie leverde naast het ingezamelde gelbedrag een vermelding op in het Guinessbook of Records met als titel ‘most skips over an rope in one hour’.

Geverifieerd door MonsterInsights