Goede doelen

 

Recente akties:

 

Op 30 maart 2019 is er voor het Fonds Gehandicapten Sport en Stichting Mentelity een veiling gehouden, georganiseerd door de Rotaryclub Lopikerwaard. O.l.v. een veilingmeester van Cristie’s is een workshop met Boksen als metafoor als kavel ‘onder de hamer’ gegaan voor € 1.700,00. Dit bedrag is gedoneerd door IPM Partners en wordt door Boksen als metafoor kosteloos verzorgd.

 

 

 

 

 

Zaterdag 20 juli a.s. doet Rob Rijk op 15.30 in Sportcentrum SportCity Leidsche Rijn, een aanval op het guiness wereld-uur record touwsprongen, waarbij ik met mijn actie ‘Springen voor Het Vergeten Kind’ een mooi bedrag wil ophalen voor Stichting het Vergeten Kind.

 

 

Komende aktie

Op 1 en 2 augustus a.s. verzorgt Rob Rijk in New Dehli India workshops voor zowel deelnemers als vrijwilligers van de Stichting NAZ. De Stichting Naz India zorgt o.a voor directe thuiszorg, hulp via klinische diensten, educatie, telefonische counseling en informatiecentra voor mensen die leven met – en getroffen zijn door Hiv en leden van de LGBTQ-gemeenschap.