COMMUNICEREN ONDER DRUK 

COMMUNICEREN ONDER DRUK

Workshop

Zoek je een inspirerend en teambuildende workshop waarbij deelnemers elkaar veelvuldig ontmoeten en hun persoonlijke stijl van communiceren zichtbaar wordt?

Tijdens deze dynamische workshop ‘communiceren onder druk’ doen de deelnemers op een uitdagende, maar veilige manier inzichten op over hun gedrag.

Daarnaast krijgen zij tips hoe deze toe te passen in hun dagelijks functioneren. De workshop is  gericht op het versterken van de onderlinge verbinding tussen de deelnemers. 

Tijdens een telefonische intake is het mogelijk om wensen en behoeften aan te geven waardoor de workshop op maat kan worden verzorgd.

Wat levert het op?

N

Inzicht in je persoonlijke stijl van communiceren

N

Inzicht in effectief en niet-effectief gedrag

N

Praktische tips voor het dagelijks functioneren

N

Een plezierige krachtige teambuilding

Boksclinic voor teambuilding

Tijdsduur naar behoefte

Op locatie in heel NL

4 - 50 deelnemers

Telefonische intake

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt aan het begin van de workshop duidelijk aan de orde gesteld. De begeleider draagt er zorg voor dat er een veilige sfeer wordt gecreëerd waardoor openheid en feedback kan plaatsvinden.  Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

 

Workshop Structuur

Op een speelse manier starten we met het wakker maken van onze reflexen en het ervaren van de basics van het boksen. Vervolgens wordt in korte ‘sparringsronden’ ervaren ‘hoe’ we communiceren onder druk. Tijdens de reflectie worden en vertalingen gemaakt naar het functioneren op de werkplek en wordt inzichtelijk gemaakt hoe we hier invloed op kunnen uitoefenen. Aspecten die aan bod komen zijn:  ruimte innemen en ruimte geven, afstemmen op de stijl van de ander, raken en geraakt worden,  contact houden, incasseren en wendbaarheid. Aan het eind van de workshop krijgen de deelnemers een herinnering met de belangrijkste reminders.

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact op. Of bel ons op 085 06 06 975.

CONTACTFORMULIER

Bezoekadres

Vosweide 48                       
7325 DC Apeldoorn
T: 085 - 0606 975

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 085 - 0606 975

E-mail

info@boksenalsmetafoor.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
09:00 / 17:00

Verstuur een bericht

.

 
Geverifieerd door MonsterInsights