Communiceren onder druk

COMMUNICEREN ONDER DRUK

Workshop

Zoek je een inspirerend en teambuildende workshop waarbij je persoonlijke stijl van communiceren zichtbaar wordt?

Tijdens deze dynamische workshop ‘communiceren onder druk’ doen de deelnemers inzichten op over hun gedrag en krijgen tools aangereikt hoe deze toe te passen in hun dagelijks functioneren. De workshop is niet specifiek gericht op teamontwikkeling, maar biedt inzichten en tips die onafhankelijk van waar deelnemers werkzaam zijn, kunnen worden toegepast.

Wat levert het op?

N

Inzicht in je persoonlijke stijl van communiceren

N

Inzicht in effectief en niet-effectief gedrag

N

Praktische tips voor het dagelijks functioneren

N

Een plezierige krachtige teambuilding

Boksclinic voor teambuilding

Tijdsduur naar behoefte

Op locatie in heel NL

4 - 50 deelnemers

Telefonische intake

Veiligheid

Het veiligheidsaspect wordt vooraf duidelijk aan de orde gesteld. Daarnaast zal er een veilige sfeer worden gecreëerd waardoor openheid en feedback kan plaatsvinden.  Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd.

 

Workshop Structuur

Op een speelse manier starten we met het wakker maken van onze reflexen en het ervaren van de basics van het boksen. Vervolgens wordt in korte ‘boks gevechtjes’ ervaren ‘hoe’ we communiceren onder druk en hoe we hier invloed op kunnen uitoefenen. Aspecten die aan bod komen zijn:  ruimte innemen en ruimte geven, afstemmen de stijl van de ander, raken en geraakt worden,  contact houden, incasseren en wendbaarheid. Aan het eind van de workshop krijgen de deelnemers een herinnering met de belangrijkste reminders.