Kom in de Flow

Samen met plezier aan de slag!

Zoek je een boksclinic waarbij je met je team lekker aan de slag wilt gaan en waarbij het boksen centraal staat?

Tijdens de boksclinic ‘Sparren met je team’ leer je op een interactieve manier en onder inspirerende muziek de ‘basics’ van het boksen.

Aan de slag

De boksclinic start met een warming-up onder inspirerende muziek waarbij alle spieren worden opgewarmd en je in de stemming komt van het boksen. Direct hierna start je op een speelse interactieve manier met het aanleren van de basics van het boksen. Naast de bokshouding worden de rechte stoten, hoek- en opstoten geoefend. Daarnaast oefen je hoe een stoot te pareren en te ontwijken. Tijdens diverse ‘gevechtjes’ kun je het aangeleerde in de praktijk toepassen. Deelname aan de workshop vereist geen specifieke conditie. Voor deze workshop is sportkleding aanbevolen.

 

Wat levert de Boksclinic op?

✓ enthousiasme en plezier in het boksen
✓ veel ‘out of the box’ ontmoetingen met collega’s
✓ een gezamenlijke dynamische ervaring
✓ respect voor de ander

Duur, locatie, deelnemers en begeleiding

Een boksclinic wordt in overleg afgestemd en duurt van 1 tot 2 uur. De locatie wordt door de opdrachtgever verzorgd.  Het aantal deelnemers heeft een minimum van 6 en een maximum van 300 deelnemers. De clinic wordt verzorgd door Rob Rijk en/of Rob van Ham en wordt waar nodig ondersteund door facilitators van Boksen als metafoor.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons bureau!

 

 Boksen als metafoor is een dienst van www.meta-com.nl