Kom in de Flow

Samen met plezier aan de slag!

Zoek je een boksclinic waarbij je met je team lekker aan de slag wilt gaan en waarbij het komen in de flow  van het boksen centraal staat?

Tijdens de boksclinic ‘Kom in de Flow’ leer je op een interactieve manier en onder inspirerende muziek de ‘basics’ van het boksen en de principes van flow.
De gehanteerde flow principes worden inzichtelijk gemaakt en  zijn toepasbaar op de werkplek.

Aan de slag

De boksclinic start met een warming-up onder inspirerende muziek waarbij alle spieren worden opgewarmd, reflexen worden wakker gemaakt en je in de stemming komt van het boksen.
Direct hierna start je op een speelse interactieve manier met het aanleren van de basics van het boksen. Naast de bokshouding worden rechte-, hoek- en opstoten geoefend. Daarnaast oefen je hoe een stoot te pareren en te ontwijken. Tijdens diverse ‘gevechtjes’ worden de principes van flow behandeld en kun je deze allereerst in het boksen toepassen. Deelname aan de workshop vereist geen specifieke conditie. Voor deze workshop is sportkleding aanbevolen.

 

Wat levert de Boksclinic ‘Kom in de Flow’op?

✓ enthousiasme en plezier in het boksen
✓ veel ‘out of the box’ ontmoetingen met collega’s
✓ een gezamenlijke dynamische ervaring
✓ inzicht en ervaren van de flow principes
✓ flow-ervaring in het boksen

 

Duur, locatie, deelnemers en begeleiding

Een boksclinic wordt in overleg afgestemd en duurt gemiddeld 2 uur. De locatie wordt door de opdrachtgever verzorgd.  Het aantal deelnemers heeft een minimum van 6 en een maximum van 50 deelnemers. De clinic wordt verzorgd door Rob Rijk en/of Berend Wolffenbuttel en wordt waar nodig ondersteund door facilitators van Boksen als metafoor.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

workshop bol.com

CONTACTFORMULIER

Bezoekadres

Vosweide 48                       
7325 DC Apeldoorn
T: 085 - 0606 975

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 085 - 0606 975

E-mail

info@boksenalsmetafoor.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
09:00 / 17:00

Verstuur een bericht

.

 
Geverifieerd door MonsterInsights