Teambuilding Bedrijfsuitje Utrecht

Een teambuilding als bedrijfsuitje in Utrecht

Voor bedrijven en instellingen is een teambuildende workshop met boksen als metafoor in Utrecht niet alléén maar een leuke tussendoor activiteit. Voor medewerkers is het naast de beloning voor het bereiken van bedrijfsdoelen een geschikte manier om eens geheel anders met elkaar te communiceren en elkaar te ontmoeten. Als communicatie wordt vergeleken met boksen, is een stevige discussie een voor de hand liggende vergelijking met het boksen.  Boksen is raken en niet geraakt willen worden en tijdens het communiceren is iemand kritiek geven makkelijker dan kritiek ontvangen. Een stoot uitdelen of een stoot ontwijken, durven raken, incasseren, ruimte innemen, ruimte bieden, zijn zowel in het boksen als in de communicatie snel herkenbaar.

Wat levert een teambuilding als bedrijfsuitje in Utrecht op?

Een teambuilding als bedrijfsuitje in Utrecht. biedt door haar vele voor de hand liggende vergelijkingen met de verbale communicatie, veel leerdoelen. Allereerst is er een behoefte vanuit de organisatie met haar specifieke cultuur. Zijn we als team meer conflict vermijdend en gaan we voor de harmonie of zijn we juist meer aan de vechtende kant en wil ieder zijn of haar eigen belang voorop stellen. Kortom, wat is de huidige situatie en wat is dan de gewenste situatie. Boksen is als teambuilding Utrecht en omstreken als bedrijfsuitje dé activiteit die helder maakt wat ervarend leren betekent. Leren door ervaren en vervolgens reflecteren op de ervaring. Vanuit de reflectie ontstaan inzichten en eye-openers die meegenomen kunnen worden naar de organisatie.

Deskundige begeleiding in Utrecht bedrijfsuitje teambuilding

Bedrijfsuitjes zijn zakelijk gezien een investering voor de organisatie. Om de kans tot succes te waarborgen voor een teambuilding Utrecht of omstreken dient er een deskundige begeleiding te zijn om de boksactiviteit in goede banen te leiden. Hiervoor zijn minimaal twee ingrediënten noodzakelijk: deskundigheid om het gebied van de activiteit zelf, en deskundigheid op het terrein van teambuilding en teamprocessen. Rob Rijk heeft een bureau in training en coaching en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van teams in zowel profit- als non profit organisaties. Daarnaast hij heeft vele jaren ervaring als amateurbokser en kan hierdoor veel putten uit eigen ervaren als het gaat over zowel communiceren en samenwerken als communiceren met de bokshandschoenen onder druk. 
Als  u interesse heeft om in Utrecht als bedrijfsuitje een teambuilding te organiseren, neem dan contact met ons op.