Teambuilding Uitjes Utrecht

Gaat het om teambuilding uitjes in Utrecht, biedt sport veel mogelijkheden om voor ieder die meedoet er een geslaagde dag van te maken. Maar gaat het om het ervaren van een ‘knallende’ dag,  is boksen bij uitstek de sport waar nog lang over zal worden nagepraat. Niet in de zin dat er veel agressie of geweld zal zijn; integendeel ‘knallend’ slaat op de dynamiek die er ontstaat als deelnemers steeds weer in korte gevechtjes een andere collega tegen komen. De ervaring zelf gaat te snel voor het verstand. Veelal vinden er instinctieve reacties plaats en gaan deelnemers in de aanval, verdediging of zijn afwachtend. Het samen ervaren maakt  een teambuilding als uitje in Utrecht tot een onvergetelijke ervaring.

 

Wat levert een Teambuilding uitje in Utrecht op?

Als een organisatie of team beslist om een teambuilding als uitje in Utrecht te laten organiseren is wat betreft de te bereiken doelstellingen veel mogelijk. Om maatwerk te leveren wordt vooraf de Teambuilding als uitje in Utrecht goed geïnventariseerd wat het bereikte effect van de teambuilding dient te zijn.  Boksen heeft veel mogelijkheden in zich waarbij de focus kan liggen op het kennis maken met techniek, tactiek en conditie. Daarnaast kan boksen als instrument fungeren om bijvoorbeeld aspecten uit de communicatie of samenwerking centraal te stellen.

Deskundige leiding in Utrecht als teambuilding uitje

Een geslaagde teambuilding valt of staat bij een deskundige en enthousiaste begeleiding. Is gekozen om in Utrecht een teambuilding als uitje te laten organiseren, is Rob Rijk de aangewezen persoon op dit vlak om de teambuilding als uitje te begeleiden. Rob heeft vele jaren ervaring in het werken met teams in zowel profit als non-profit organisaties en heeft bovendien zijn sporen verdient als top-amateurbokser. Heeft u interesse in een teambuilding als uitje, neem dan contact met ons op.