.Als je een teambuilding in Utrecht zoekt en je wilt dat de deelnemers echt een onvergetelijke ervaring hebben, dan kies je voor een activiteit die spannend, dynamisch en contactvol is. Boksen als metafoor of als instrument is bij uitstek een geschikte activiteit voor een teambuilding in Utrecht of omstreken, omdat de deelnemers letterlijk uit hun comfortzone moeten stappen. Hoe lastig dat in de praktijk is, blijkt uit onze instinctieve reacties waarbij naast een impuls om te vechten ook vluchten of verstarren mogelijk is.

Wat maakt een Teambuilding in Utrecht tot een  onvergetelijke ervaring?

We hebben allemaal onze primaire reacties als we onder druk staan. We laten hiermee een deel van onszelf zien. Naast dat dit de band tussen medewerkers versterkt, blijkt uit ervaring dat het ervaren met de bokshandschoenen aan in het omgaan met druk veel inzicht oplevert. Tijdens de teambuilding die in Utrecht of omstreken wordt georganiseerd, gaan de deelnemers gevechtjes aan met diverse collega’s. Zo ontmoeten zij diverse stijlen, hetgeen de mogelijkheid geeft om met de eigen stijl aan te sluiten op de stijl van de ander. Thema’s die tijdens de Teambuilding in Utrecht aan de orde kunnen komen zijn: ruimte innemen en ruimte geven, in en uit de comfortzone, contact aangaan, zichtbaarheid,  incasseringsvermogen,  overzicht en focus, voorkeursstijlen van communiceren, switchen van stijl en het omgaan andere stijlen.

Locatie en begeleiding teambuilding Utrecht

Welke locatie is in Utrecht voor een teambuilding Boksen als metafoor geschikt? Om in Utrecht een teambuilding als boksen te organiseren zijn er plenty mogelijkheden. Om het simpel te maken, als er geen hoogpolig tapijt ligt, of er tafels in een ruimte staan die niet verplaatsbaar zijn en de ondergrond voor schoeisel geschikt is, is alleen de oppervlakte van belang. Voor 20 personen is een zaal van 40m2 al voldoende. Wat betreft de begeleiding is deze in handen van Rob Rijk, een senior managementtrainer met veel ervaring in groepsprocessen en teamontwikkeling en bovendien een ervaren bokser die door zijn ervaringen op NK ’s zich gespecialiseerd heeft in het omgaan met druk.
Als  u interesse heeft om in Utrecht een teambuilding te organiseren, neem dan contact met ons op. 

Geverifieerd door MonsterInsights