Teamuitje Utrecht

Als je op zoek bent naar een dynamisch teamuitje in Utrecht of omgeving, is een workshop met boksen wellicht de juiste keuze. Of je nu jong, oud, dun of dik bent, de workshop wordt zodanig georganiseerd dat een ieder kan meedoen. Dit houdt in dat er niet verwacht wordt dat ieder een goede conditie heeft om aan de workshop te kunnen deelnemen. Het unieke van een Teamuitje Utrecht is dat er spelenderwijs veel activiteit en interactie plaatsvindt zonder dat er afvallers zijn vanwege een mindere lichamelijke conditie.

 

Wat levert Teamuitjes Utrecht allemaal op?

Centraal staat dat een ieder die meedoet vanuit een team, instelling of organisatie plezier ervaart in de activiteit zelf. Maar er is meer te bereiken met Teamuitjes Utrecht! Het tegenover elkaar staan met bokshandschoenen aan, roept in de hersenen een instinctieve reactie op die in de literatuur bekend staat als de fight, flight, freeze response. Dit betekent dat het omgaan met druk en dus de instinctieve reactie, veel leerzame inzichten tot gevolg heeft en ook veel eye-openers opleveren die verder gaan dan het boksen. Kortom, boksen is één van de teamuitjes in Utrecht waarin plezier en nut ideaal samen gaan.

Begeleiding Utrecht teamuitje

Het teamuitje staat onder deskundige leiding van Rob Rijk. Ten eerste heeft Rob Rijk als begeleider veel ervaring met het organiseren in Utrecht teamuitje. Naast dat hij ervaring heeft als topamateurbokser, heeft hij veel ervaring in het begeleiden van teams die in een organisatie met elkaar goed moeten kunnen samenwerken. Rob Rijk is Utrechter en kent geschikte locaties waar in Utrecht een teamuitje kan plaatsvinden. Heeft u interesse om in Utrecht een teamuitje te laten organiseren, neem dan contact op met info@boksenalsmetafoor.nl of bel mobiel met 0650 978 333

Contactformulier

Klik hier voor het contactformulier