Als je op zoek bent naar een actieve workshop waar deelnemers een onvergetelijke ervaring willen hebben, overweeg een workshop met boksen als metafoor. Boksen is een sport die we kennen waarbij het gaat om winnen en verliezen ten koste van de ander. Natuurlijk is dat bij een actieve workshop met boksen als metafoor niet het geval. Daar gaat het om de Win –Win ervaring. Hoe dat kan?  Als twee personen met bokshandschoenen tegenover elkaar staan, blijkt het verstand al snel niet zo’n rol meer te spelen. Sterker nog, het instinct bepaalt wat de eerste impuls zal zijn na het signaal van de gong! In ons brein wordt bij ‘druk’ situaties het vecht-vlucht-bevries mechanisme geactiveerd en dat bepaalt wat je daadwerkelijk laat zien.

Wat leveren actieve workshops op?

Wat actieve workshops in de vorm van boksen als metafoor op leveren, heeft te maken met de vooraf geïnventariseerde doelstelling. Doelstellingen van actieve workshops met boksen als metafoor kunnen liggen op het gebied van effectief communiceren onder druk, samenwerking, feedback geven en – ontvangen, leiding geven en als ondersteuning bij bijvoorbeeld kleureninstrumenten als DISC, Insights en Management Drives. Om een indruk te geven van de opbouw van de workshop begint deze met het op een ludieke manier wakker maken van de reflexen. Hierna krijgen de deelnemers een korte instructie over de bokshouding, het stoten plaatsen, afweren en ontwijken. Vervolgens vinden er korte gevechtjes plaats waarbij het gedrag en effect van het gedrag tijdens het gevechtje met de deelnemers centraal staat. Opgedane ervaringen worden met elkaar gedeeld en deelnemers geven elkaar feedback met tops en tips.

Begeleiding van Workshop actief in de vorm van boksen

Een workshops actief  in de vorm met boksen wordt begeleid door Rob Rijk. Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van teams uit zowel profit- als non profit organisaties. Als senior trainer sluit hij naadloos aan bij de cultuur en behoeften van een team. Daarnaast heeft hij een aantal jaren ervaring als amateur bokser in de nationale top. Als je interesse hebt in workshops met boksen asl metafoor met een professionele begeleiding, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier of bel mobiel met 0650 978 333.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan

Geverifieerd door MonsterInsights